HTML

HNÚRDSZ!! - blog

A blog minden, HNÚRDSZszal kapcsolatos dologgal foglalkozik. Képeket, verseket, szobrokat pedig ide: Email: hnurdsz at citromail.hu

Friss topikok

  • mönyéke: nem is tudom h hova kéne ezt irni... ez szerintem a legnagyobb hír ezen az oldalon... nem fogjátok... (2009.08.29. 15:02) Mi a HNÚRDSZ?
  • : @mönyéke: Szerkesszek rá diplomázós szögletes tetejű kalapot? (2009.04.21. 19:37) Az év legmeghatóbb ünnepi bejegyzése!!!
  • mönyéke: ajándék HNÚRDSZnak ne nézd a fogát (közismert) egyszer volt HNÚRDSZon kutyavásár (:O) (közismert... (2009.04.10. 19:10) ÉANYRov #1
  • : Nyugtával dicsérd a hnúrdszt.... :) (2009.04.06. 00:34) A Nap valójában...
  • HNÚRDSZMÁJSZTER: Kelgyo: "Ezeken a képeken a hnurdsz a legokosabb lény" Az egész világon a HNÚRDSZ a legokosabb l... (2009.04.02. 20:08) Politikai körkép

Linkblog

Mi a HNÚRDSZ?

2008.08.11. 22:13 HNÚRDSZMÁJSZTER

Elég szomorú, hogy egyáltalán valakiben megfogalmazódhat ez, mint kérdés. Olyan szörnyű bűn nem ismerni Őt, hogy a katolikus egyház akár nyolcadik bűnként hozzácsaphatná a többihez, vagy pedig az egyiket levehetné a sorból, hogy a HNÚRDSZ nemismerésének helyet teremtsen. De mivel ilyen nagylelkű vagyok, megmentem a kedves olvasót attól, hogy fekete ördögök sütögessék, mint a parasztok a zsírosdisznajt faluhelyen.

Mit gondol ön? Melyik élőlény tekinthető manapság az evolúció csúcsának? Ha az emberre tippel, el kell tántorítsam, és mivel érveim súlya eltörpül ennek a weboldalnak a léte mellett (ami bizonyítékként tekinthető az iménti állítás ellen), ezért inkább nem is feszegetném.

De hát valamiféle lényt mégis kell találni, ami megfelel az "evolúció csúcsa", "teremtés koronája" kifejezéseknek... Na, erre jó a HNÚRDSZ. Ő az:

 

 

 

 

 

 

 

 

A továbbiakban mindenféle Brainstorming lesz a HNÚRDSZról, képek, videók, szobrok, programok, anekdoták, satöbbi. A képkockákból pedig egységgé lesz a mítosz.

5 komment

Címkék: evolúció hnúrdsz blobfish hnurds

A bejegyzés trackback címe:

https://hnurdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr82611444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maturasek 2008.08.12. 22:39:42

Na végre!
Végre egy blog, ami szól is valamiről, ami értékeket közvetít, a sodró webszemét áradatában. Ez a poszt önmagában zseniális. Dadaista társadalomkritika, technokrata lételemzés. A hnúrszba csomagolt igazság. Azt mondom kedves olvasó, hogy érdemes odafigyelni erre a blogra, érdemes többször elolvasni minden posztot, nem csak legyintve, nevetve, hanem jól átgondolva a szavait, mert bizony meglehet, hogyha megértjük, mi is a hnúrdsz, magunk is hnúdszimádóvá válunk.

Persze mindemellett nem feledkezhetünk meg arról, hogy mennyire szép!?!?!

2009.04.01. 15:42:15

Szenzációs ez a fazon. :) Honnan a fenéből vetted?

mönyéke 2009.05.28. 14:59:40

www(dot)hnurdsz(dot)mybrute(dot)com

megörökitettem a HNÚRDSZ-ot gladiátorformában is

mönyéke 2009.08.29. 15:02:59

nem is tudom h hova kéne ezt irni...
ez szerintem a legnagyobb hír ezen az oldalon...
nem fogjátok elhinni...
A HNÚRDSZ BENNE VOLT A NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS-ben!!!!!!!
www.ngkids.hu/
az augusztusi számban az ausztrália élővilágáról szóló részben nagy kocsonyahal néven
:):):)
süti beállítások módosítása