HTML

HNÚRDSZ!! - blog

A blog minden, HNÚRDSZszal kapcsolatos dologgal foglalkozik. Képeket, verseket, szobrokat pedig ide: Email: hnurdsz at citromail.hu

Friss topikok

  • mönyéke: nem is tudom h hova kéne ezt irni... ez szerintem a legnagyobb hír ezen az oldalon... nem fogjátok... (2009.08.29. 15:02) Mi a HNÚRDSZ?
  • : @mönyéke: Szerkesszek rá diplomázós szögletes tetejű kalapot? (2009.04.21. 19:37) Az év legmeghatóbb ünnepi bejegyzése!!!
  • mönyéke: ajándék HNÚRDSZnak ne nézd a fogát (közismert) egyszer volt HNÚRDSZon kutyavásár (:O) (közismert... (2009.04.10. 19:10) ÉANYRov #1
  • : Nyugtával dicsérd a hnúrdszt.... :) (2009.04.06. 00:34) A Nap valójában...
  • HNÚRDSZMÁJSZTER: Kelgyo: "Ezeken a képeken a hnurdsz a legokosabb lény" Az egész világon a HNÚRDSZ a legokosabb l... (2009.04.02. 20:08) Politikai körkép

Linkblog

Hard to say I'm sorry + Bejelentés (!)

2009.06.08. 22:26 HNÚRDSZMÁJSZTER

Keresőkifejezés:

"nemzeti+blog"

Kedves ünnepelni vágyó Jobbik-szimpatizánsok! Sajnálattal, mély fájdalommal, de egyben a megértés és a kegyelem reményében közlöm veletek, hogy ez NEM egy nemzeti blog. Ez a HNÚRDSZBlog. Bár eszméink didaktikája még nem olyan fejlett mint az Önöké, de azért igyekszem, igyekszünk.

Bejelentés: Poszt mostanában nem lesz. A következő hónapban meggyet fogok szedni hogy bort csináljak belőle, illetve adjak el hatalmas, HNÚRDSZból fakadó tudásomról fogok számot tenni. Az eddig is tapasztalható döcögős tempóért utólag és előre is elnézést kérek. Cserébe júliusban már tényleg jön a beígért remek számítógépes játék!

Szólj hozzá!

Címkék: politika nemzet orbán gyurcsány jobbik szociológia áder morvai bokros vona bajnai szegedi csanád nemzeti blog

A bejegyzés trackback címe:

https://hnurdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr741172631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása